04:34 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Testarea noului sistem antirachet[ pe poligonul Sary Shagan

Rusia a testat un nou sistem antirachetă care va proteja Moscova

Министерство обороны РФ
Rusia
Sa primesc un link scurt
100 0 0

Forțele aerospațiale rusești modernizează potențialul de apărare a Capitalei de eventuale atacuri.

CHIȘINĂU, 2 apr — Sputnik. Militarii ruși au testat cu succes noul complex defensiv pe poligonul din Sary Hagan din Kazahstan, anunță publicația Ministerului rus al Apărării, Krasnaya Zvezda.

„Noul sistem modernizat de apărare antirachetă a îndeplinit cu succes misiunea și a lovit o țintă convențională în perioada de timp stabilită, a declarat comandatul unitățile de apărare antiaeriană și antirachetă al Forțelor Aerospațiale, general-maiorul", Andrei Prihodko.

Complexul de apărare antirachetă se află în dotarea Forțelor Aerospațiale rusești și este destinat să apere Moscova de atacuri cu mijloacele aerospațiale, precum și să asigure îndeplinirea sarcinilor sistemelor de avertizare cu privire la atacurile cu rachetă și control al spațiului cosmic.

Zaharova despre scopul scandalului diplomatic provocat de Londra>>>

La mijlocul lunii februarie, Ministerul Apărării a anunțat despre testările sistemelor modernizate PRS-1M pe poligonul Sary Shagan. La finalul evenimentului, Andrei Prihodko a declarant că sistemele antirachetă au lovit cu exactitate ținta convențională.

"Caracteristicile lui tehnico-tactice, care țin de raza de acțiune, exactitatea, perioada de exploatare, depășesc semnificativ potențialul modelelor existente. Nu există nicio îndoială că acest sistem antirachetă, precum și toate componentele lui, care au fost supuse unei modernizări, vor putea îndeplini sarcina de asigurarea a apărării regiunii indicate", a menționat Prihodko.

Tematic

Câte rachete ar fi necesare pentru neutralizarea unui „Sarmat” rus
Tagurile:
rusi, Aparare, Poligon, rachete, sistem, modernizare, testare, militari, Ministerul Apararii al Rusiei, Federatia Rusa, Moscova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2734
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356