04:40 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Președintele Vladimir Putin

Putin a calificat ultimele alegeri prezidențiale drept cele mai transparente

© Sputnik / Михаил Климентьев
Rusia
Sa primesc un link scurt
59 0 0

Conform opiniei generale, această muncă a fost înfăptuiră la cel mai înalt nivel nu doar din punct de vedere tehnic, ci și organizatoric.

CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul întrevederii cu șefa Comisiei Electorale Centrale (CEC), Ella Pamfilova, a menționat că alegerile din 18 martie s-au desfășurat la un nivel înalt, calificându-le drept cele mai transparente din istoria Rusiei, comunică serviciul de presă al Kremlinului.

„Conform opiniei generale, această muncă a fost înfăptuiră la cel mai înalt nivel nu doar din punct de vedere tehnic, ci și organizatoric. După cum au afirmat deja mai multe persoane, aceste alegeri au fost probabil cele mai transparente, cele mai curate din istoria țării noastre", a spus Putin.

Pamfilova a menționat că CEC a prezentat raportul cu privire la totalurile alegerilor în care este inclusă întreaga statistică.

„Am aplicat, în general am propus și am gândit un sistem de filtre cu mai multe straturi pentru a preveni, pentru a nu admite nici un fel de încălcări. Toate acestea au dat rezultate. De aceea, într-adevăr, consider că modul transparent în care s-au desfășurat alegerile este unul fără precedent, în lume nu există ceva analog", a punctat președintele CEC.

Anterior, Pamfilova îi înmânase lui Putin legitimația de președinte al Federației Ruse.

Tematic

Vladimir Putin a semnat decretul privind demiterea guvernatorului regiunii Kemerovo
Putin a depus flori la locul tragediei din Kemerovo
Putin a anunțat zi de doliu național în legătură cu tragedia din Kemerovo
Tagurile:
sistem de filtre, transparente, alegeri prezidentiale, Comisia Electorală Centrală (CEC) a Federației Ruse, Vladimir Putin, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei