04:38 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Maria Zaharova

Moscova a prezentat „eprubeta minciunii” inventată de Londra

© Sputnik / Евгений Биятов
Rusia
Sa primesc un link scurt
26720

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, Maria Zaharova, consideră că eliminarea postării din Twitter, de către cei de la MAE al Marii Britanii, reprezintă o “eprubetă a minciunii”.

CHIȘINĂU, 5 apr — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a publicat pe contul său de Facebook o postare din Twitter, pe care Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii a șters-o de pe contul său oficial. În mesaj se spunea despre existența unei legături directe între Rusia și incidentul de la Salisbury. Zaharova a calificat acest gest drept "o eprubetă a rușinii".

"Marea Britanie are propria ei eprubetă a rușinii. Aceasta este tweett-ul, eliminat de Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britanii, în care se afirmă că laboratorul Porton Down a stabilit că substanța cu care ar fi fost otrăvit Skripal ar aparține Rusiei. Niște mincinoși", a scris Zaharova.

MAE al Regatului Unit a recunoscut că a eliminat mesajul în care se afirma că țara de origine a agentul neurotoxic utilizat la Salisbury ar fi Rusia.

Tematic

Rusia convoacă Consiliul de Securitate al ONU în legătură cu cazul Skripal
Peskov: Londra va trebui să-şi ceară scuze în cazul Skripal
Tagurile:
publicatie, rusine, purtator, gest, twitter, Postare, facebook, mesaj, cont, Ministerul rus de Externe, Maria Zaharova, Federatia Rusa, Moscova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei