04:36 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Labrador. Poză simbol

Faptele bune, salutabile în Săptămâna Mare și nu numai

CC0 / majdharma
Rusia
Sa primesc un link scurt
26 0 0

Un labrador, gonind o pasăre, s-a pomenit pe gheața subțire care a cedat sub greutatea patrupedului.

CHIȘINĂU, 7 apr — Sputnik. Totul putea să se încheie tragic, deoarece câinele a pierdut ultimele puteri în sforțările de a depăși hopul.

Dar câțiva trecători au venit în ajutor și, cu destul risc și efort, au scos animalul ghinionist din copcă. Imaginile au fost filmate în orașul rus Habarovsk.

Tematic

Sute de bătrâni au nevoie de ajutor. Iată ce poți face tu
Universitatea de Stat din Moscova va acorda ajutor pedagogilor din Transnistria
Tagurile:
trecatori, animal, caine, tragic, Efort, imagini, risc, ajutor, Habarovsk, Federatia Rusa
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2736
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356