00:30 07 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Rusia
Sa primesc un link scurt
299 0 0

Specialiștii autorității naționale pentru calitatea produselor au anunțat rezultatele expertizării complexe la care au fost supuse circa 50 de produse ale distileriilor din 5 țări ale lumii.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Circa 50 de coniacuri de produse în Rusă au concurat cu cele importate din Franța, Moldova, Georgia și Armenia.

Experți de prestigiu internațional, invitați din Franța și Armenia, au apreciat particularitățile oenologice ale băuturilor, apoi analizele de laborator au scos în evidență indicii de calitate, autenticitate și securitate alimentară, precum și parametrii fizico-chimici cum ar fi concentrația de zaharuri, aldehide, acizi volatili, spirt metilic și elemente toxice.

Un test important — utilizarea distilatului de vin și nu a altor alcooluri (din cereale sau cartofi) l-au picat 14 mostre de producție rusă, transmite RIA Novosti.

În definitiv, 5 branduri, dintre care 4 franceze și unul autohton, au fost declarate ca fiind conforme celor mai înalte standarde: Hennessy, Courvoisier, Martell, Remy Martin și coniacul "Bahcisaray" produs în Crimeea.

Tematic

Important: Ce tip de ciocolată este bun pentru sănătate şi de care să ne ferim
Combinaţia dintre vinul roşu şi ciocolată - efecte neașteptate asupra sănătății
Tagurile:
branduri, calitate, analize de laborator, bauturi alcoolice, coniac, Rusia


Știrile Zilei