10:55 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Maternitate, fotografie de arhivă

Anna cea voinică: O fetiță nou-născută a uluit lumea cu greutatea sa neobișnuită

© Sputnik / Константин Чалабов
Rusia
Sa primesc un link scurt
54101

În Primorie s-a născut o fetiță cu greutatea neobișnuit de mare, cântărind aproape șase kilograme.

CHIȘINĂU, 20 iunie — Sputnik. În Primorie s-a născut o fetiță care arată ca un bebeluș de două luni, informează RIA Novosti cu referire la serviciul de presă al administrației ținutului.

„În Primorie s-a născut o fetiță neobișnuită. Are greutatea de 5 580 de grame și înălțimea de 61 centimetri, ceea ce depășește considerabil indicii antropometrici medii ai nou-născuților. Specialiștii de la maternitatea nr. 1 din Vladivostok, unde o femeie de 35 de ani a adus pe lume această fetiță, spun că asemenea „bebeluși" sunt deja considerați mari și raportați la categoria „giganților", precizează instituția în comunicat.

Fetița a fost numită Anna. Potrivit medicului șef al maternității nr. 1, Vitalia Melnikova, bebelușul arată, potrivit indicilor antropometrici, ca un bebeluș de două luni.

Medicii spun că mama și fiica se simt bine, iar peste câteva zile vor pleca acasă unde le așteaptă deja fratele și sora mai mari. Ministerul Sănătății a comunicat că în Primorie în fiecare an se nasc copii cu o greutate destul de mare însă, potrivit statisticii, majoritatea sunt băieți.

Tematic

Elena Băsescu a născut cel de al treilea copil: Iată ce nume va purta
Tagurile:
nou-nascut, bebelus gigant, 6 kilograme, fetita, Primorie, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei