18:18 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, s-a întâlnit cu delegația congresmanilor americani sosiți la Moscova

Congresmanii americani, la Moscova - un senator explică ce caută

© Sputnik / Михаил Метцель / POOL
Rusia
Sa primesc un link scurt
118 0 0

Legislatorii americani au sosit la Moscova pentru a identifica niște căi de îmbunătățire a relațiilor între SUA și Rusia, a declarat senatorul Richard Shelby.

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. Delegația congresmanilor americani a sosit într-o vizită la Moscova nu pentru a acuza Rusia de ceva, ci pentru a stabili un dialog, a declarat președintele comisiei Senatului SUA pentru consignațiuni, republicanul Richard Shelby.

"Mă aflu aici nu pentru a aduce acuzații Rusiei sau ceva de genul acesta. Mă aflu aici pentru a încerca să  găsim căi de îmbunătățire a relațiilor. Un dialog larg și deschis, iar dvs ați utilizat termenul de "dialog", este unul util pentru noi toți și întreaga lume", a spus Shelby în cadrul unei întrevederi cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin.

Un grup de legislatori americani a sosit în Rusia pe 30 iunie și deja a avut un șir de întrevederi oficiale la Sankt Petersburg.

Vizita delegației parlamentare din SUA în Rusia a coincis cu perioada în care Moscova și Washingtonul se pregătesc de o întrevedere a președinților Vladimir Putin și Donald Trump. Anterior, capitala rusă a fost vizitată de consilierul de la Casa Albă pentru securitatea națională, John Bolton.

Tematic

Ce trebuie să știe moldovenii când pleacă în Rusia
Juncker merge în SUA, fără prea mari speranțe: Trebuie să diminuăm nivelul tensiunilor
Tagurile:
ce cauta, congresmani americani, explica, Richard Shelby, Veaceslav Volodin, Moscova, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei