23:41 21 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Rusia
Sa primesc un link scurt
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)
11910

Belgia, firește, si-a dorit mai mult, poate chiar a meritat, dar, oricum, a reușit o performață istorică, iar astăzi e marea finală.

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. Este de la sine înțeles că englezii nu au conceput să cedeze în fața aceleeași adversare a doua dată pe parcursul aceluiași turneu, mai ales cu medaliile pe masă. Dar și flamanzii aveau ceva de dovedit.

Și au confirmat această pretenție deja în minutul 4, prin fundașul Thomas Meuenier care a profitat de pasa lui Nacer Chadli.

Golul de bronz
© Sputnik / Владимир Сергеев
Golul de bronz

Multă vreme se părea că totul se reduce la întrebarea când va crește scorul și soarta partidei va fi tranșată definitiv. Dacă nu acum, posibil, în faza următoare…

Insularii, însă, au demonstrat că nu sunt niște concurenți de neglijat, zvâcnirea lor de orgoliu devenea tot ma articulată, iar în minutul 69 doar o minune a făcut ca egalarea să nu se întâmple.

Apoi a venit momentul în care belgienii au prins defensiva adversarilor descoperită, nici Pickford nu a fost în stare să se opună șutului lui Eden Hazard, cum a făcut-o, cu puțin timp înainte, la o nouă apariție în careu a lui Meunier.

Футбол. ЧМ-2018. Матч за третье место. Бельгия - Англия
© Sputnik / Евгений Биятов
Și al doilea gol, de aceeași prețiozitate

Discipolii lui Roberto Martinez a confirmat pronosticul nostru, până și în supoziția că ar putea să înscrie de 2 ori. 

Hazard în această întâlnire a fost absolut admirabil, dacă ar fi participat la partajarea medaliilor de cea mai înaltă valoare ar fi avut șansa să ia Balonul de Aur al turneului.

Să vedem cine va sclipi mâine și dacă vom avea un fotbal de calitate comparabilă, cu o doză de oboseală fizică, dar cu multă dărurire — de ambele părți.

Marea Finală

Azi una dintre cele două echipe, Franța și Croația, își va înscrie numele în Marea carte a triumfului în calitate de deținătoare a titlului pus în joc la CM 2018. Să ne așteptăm la un meci de pomină, ale cărui episoade vor fi vii în memorie peste ani? Asta ne dorim. Citiți aici pronosticul Sputnik pentru Marea Finală.

Тема:
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 - informații de ultimă oră (26)

Tematic

Șeful FIFA: Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia - "cel mai bun din istorie"
Mare surpriză: Croația a învins Anglia în semifinale la Campionatul de Fotbal
Patimi după fotbal: Fana care își dezgolește sânii la fiecare gol bătut de Peru
Tagurile:
diavolii rosii, CMF 2018, marea finala, pronostic, Franta, Croatia


Știrile Zilei