15:08 21 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.29
  • USD17.44
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.72
Exerciții tactice în Eysk

Verificări de proporții a capacităților de luptă ale forțelor armate, la ordinul lui Putin

© Sputnik / Виталий Тимкив
Rusia
Sa primesc un link scurt
14710

O verificare inopinată a capacităților de luptă a forțelor armate are loc la ordinul președintelui rus, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 20 aug — Sputnik. O verificarea inopinată a capacităților de luptă a fost demarată în districtele militare de Centru și Est, forțe aeropurtate, aviația de distanțe lungi și de transport militar la indicația președintelui rus, Vladimir Putin.

Potrivit ministrului Apărării, Serghei Șoigu, verificarea include un complex de 16 exerciții, desfășurate în ajunul exercițiilor militare "Vostok-2018".

Verificările vor avea loc între 20 și 25 august. O atenție sporită va fi acordată organizării și menținerii unui control continuu și durabil a forțelor armate, a menționat Șoigu.

De asemenea, la verificarea capacității de luptă a aviației și executării sarcinilor pentru apărare a teritoriului vor fi implicate comisariatele militare, a relatat șeful Apărării ruse.

Ministrul a dispus respectarea cu strictețe a regulilor de securitate, "pentru a exclude cazurile de deteriorare a proprietății de stat și evitarea unui impact negativ asupra mediului ambiant".

„Sincronizarea ceasurilor”: Despre ce au discutat Putin și Merkel la Schloss Meseberg>>>

Acțiunile trupelor vor fi apreciate de trei grupuri de lucru: două vor verifica organele comandamentelor militare ale districtelor de Est și Central, iar al treilea va monitoriza nivelul de mobilizare. Rezultate vor fi luate în considerație în procesul de pregătire pentru exercițiile "Vostok-2018". Potrivit lui Șoigu, aceste manevre vor fi fără precedent, implicând militari din China și Mongolia.

Tematic

The National Interest dezvăluie „arma secretă” de pe tancul rusesc Armata
Un expert despre rolul delfinilor în armata rusă
Noi avioane pentru armata rusă. Vezi ce le face de temut
Tagurile:
forte armate, forte aeriene, verificari, control, Ministerul rus al Apararii, Serghei Soigu, Vladimir Putin, Rusia


Știrile Zilei