23:02 17 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.07
  • UAH0.63
Suspecții în cazul Skripal

Moscova acuză: Declarațiile Londrei despre pozele suspecților sunt lipsite de temei

© REUTERS / Metroplitan Police
Rusia
Sa primesc un link scurt
66 0 0

Afirmațiile că în imaginile cu suspecții în cazul Skripal ar figura persoane legate de autoritățile ruse reprezintă un fals, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei consideră drept dezinformare declarațiile părții britanice potrivit cărora în imaginile cu suspecții în cazul lui Skripal ar figura persoane legate cu structurile de stat ale Rusiei, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomației de la Moscova, Maria Zaharova.

"E o nouă tentativă de a atrage atenția comunității internaționale: statelor, organizațiilor neguvernamentale și jurnaliștilor asupra acestor poze, pretinzând că sunt niște imagini ale oamenilor noștri, care ar avea vreo tangență cu structurile de stat ale Rusiei. E un exemplu clasic de dezinformare", a declarat ea în cadrul unui briefing la Moscova.

"După ce a primit noi informații cu privire la incidentul din Salisbury, partea rusă a emis declarații oficiale, care nu au fost lipsite de temei, le-a emis nu doar la nivel politic, dar și la nivelul cel mai înalt, din numele statului, că Federația Rusă nu are nicio tangență cu ceea ce s-a întâmplat acolo", a subliniat Zaharova.

Tematic

Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal
Pușkov: Ipoteza privind implicarea Rusiei în cazul Skripal a primit o lovitură puternică
Tagurile:
dezinformare, purtator de cuvant, declaratie, Ministerul rus de Externe, Maria Zaharova, Anglia, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei