18:44 14 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
Корабли ВМФ России. Архивное фото

Rusia desfășoară exerciții militare de amploare în Marea Mediterană - detalii

© Sputnik / Александр Гальперин
Rusia
Sa primesc un link scurt
49640

Exercițiile militare de amploare din Marea Mediteraneană desfășurate de Flota Maritimă Militară a Federației Ruse au fost urmărite cu atenție de militarii NATO.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. În timpul unor exerciții militare din Marea Mediterană, navele Flotei militare ruse au efectuat un atac cu bombe folosite la mare adâncime, pentru a respingere atacul unui submarin, aparținând unui inamic convențional.

Toate țintele convenționale au fost distruse cu ajutorul sistemelor AK-130, AK-630 și a instalației de captare a bombelor RBU-6000. Mai mult, marinarii au elaborat un plan de căutare și urmărire a submarinului, informează RIA Novosti.

​Exercițiile militare rusești au fost urmărite îndeaproape de către cei de la NATO. În special, în timpul tragerilor navele au fost urmărite de fregata olandeză "De Ruyter".

În cadrul exercițiilor militare au luat parte 26 de nave, inclusiv două submarine și 34 de aparate de zbor ale Forțelor Navale și Forțelor Aeriene și Spațiale ale Rusiei. Exerciții comune în Marea Mediterană se desfășoară pentru prima dată în istoria Rusiei moderne.

Tematic

Putin: Flota rusă asigură cu succes capacitatea de apărare a țării
Flota rusă a Mării Negre - o nouă navă puternică cu rachete de croazieră
Tagurile:
exercitii militare, militari, NATO, Marea Mediterană, Rusia


Știrile Zilei