19:06 24 Mai 2019
În direct
  • EUR20.08
  • USD18.03
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
Facebook

Zaharova: Facebook se transformă într-un instrument al serviciilor SUA

© REUTERS / Dado Ruvic
Rusia
Sa primesc un link scurt
12601

Facebook se transformă într-un instrument de cenzură al serviciilor secrete americane, consideră purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 20 sept — Sputnik. Facebook se transformă, sub ochii noștri, într-un instrument al serviciilor secrete ale SUA, de epurare a spațiului informațional de conținutul indezirabil pentru Washington, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova
© Sputnik / Евгений Биятов

Facebook își continuă calea de înăsprire a cenzurii. Judecând după informațiile apărute, sub pretextul combaterii fake news se planifică verificarea datelor personale ale utilizatorilor, a materialelor audio și video. Reiese că orice informație, nu doar cea de pe Facebook, care aparține altor surse, poate fi blocată sau eliminată, a declarat diplomatul.

"În acest mod, produsul lui Mark Zuckerberg, care se prezenta și se recomanda drept spațiu al comunicării libere și schimbul de conținut divers, se transformă sub ochii noștri într-un instrument al serviciilor secrete americane de epurare a spațiului informațional de materialele indezirabile pentru oficialitățile de la Washington", a subliniat ea.

Tematic

Zaharova a criticat articolul din WP despre persecutarea diplomaților americani
Tagurile:
Facebook, servicii, Maria Zaharova, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei