08:03 24 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Nicolai Karacențov

Karacențov a fost înmormântat astăzi la Moscova

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Rusia
Sa primesc un link scurt
103 0 0

Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo alături de colegii săi artiști.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Artistul Poporului din Rusia Nicolai Petrovici Karacențov a fost înmormântat luni la cimitirul Troekurovo.

Legendarul artist Nicolai Karacențov a decedat pe 26 octombrie din cauza unui stop cardiac, cu o zi înainte de a împlini 74 de ani.

În februarie 2005, Nicolai Karacențov a fost victima unui grav accident la Moscova, fiind rănit grav la cap, după care nu s-a mai restabilit pe deplin și nu a fost în stare să-și continue cariera artistică la teatrul „Lenkom” și în cinematografie.

Luni, la teatrul „Lenkom”, atât de drag pentru Karacențov, a avut loc ceremonia de rămas bun de la marele actor venerat de întregul popor. Pe parcursul a cinci ore, oamenii și-au luat rămas bun de la Nicolai Karacențov. Actorul a fost însoțit pe ultimul său drum de aplauzele publicului.

Nicolai Karacențov a fost înhumat la cimitirul Troekurovo, alături de colegii săi artiști.

„Ni s-au propus cimitirele Troekurovo și Vagankovskoe, însă eu am ales Troekurovo, deoarece acolo este mult loc, este larg și alături odihnesc prietenii lui Colea: Natașa Gundareva, Liubov Polișciuk, Vladislav Galkin. În compania lor se va simți bine”, a spus Ludmila Porghina, văduva actorului.

Tematic

S-a stins din viață actorul Nicolai Karacențov
Nicolai Karacențov: Roluri memorabile și crâmpeie din viață
Tagurile:
ultimul drum, actor
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei