07:08 22 Februarie 2019
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.13
  • RUB0.26
  • RON4.09
  • UAH0.63
Dmitri Peskov

Peskov: Putin și Trump nu au discutat la Paris despre un schimb de vizite

© Sputnik / Сергей Гунеев
Rusia
Sa primesc un link scurt
5410

Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Putin și Trump nu au discutat la Paris despre un schimb de vizite

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul SUA, Donald Trump, nu au abordat la Paris tema unui eventual schimb de vizite, a comunicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus, citat de RIA Novosti.

„Nu, nu s-a discutat. Tema schimbului de vizite nu a fost abordată, s-au înțeles doar ca să discute detaliat, eventual în Argentina”, a spus Preskov răspunzând la rugămintea de a preciza dacă la întrevederea de la Paris a fost discutată posibilitatea ca președintele Putin să accepte invitația de a merge la Washington în viitor.

Anterior a fost făcută publică informația că Donald Trump a avut o discuție fructuoasă cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu liderul Franței, Emmanuel Macron, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel și cu alți lideri mondiali, în cadrul activităților de la Paris consacrate centenarului de la încheierea Primului Război Mondial. Această declarație a fost făcută de Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al liderului de la Casa Albă.

Anterior, Putin a comunicat că a reușit să discute cu Trump în timpul aflării sale la Paris.

„Da”, a spus Putin, răspunzând la întrebarea jurnaliștilor dacă a reușit să discute cu Trump. La întrebarea cum a decurs discuția, președintele Federației Ruse a răspuns: „Bine”.

Tematic

Detalii de la Kremlin: Dialogul dintre Vladimir Putin și Donald Trump
Declarația Casei Albe: Cum a decurs întâlnirea dintre Trump, Putin, Macron și Merkel
Tagurile:
vizite, Trump, Putin
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei