05:00 23 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.55
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Kremlin

Kremlinul, despre posibila anulare a întâlnirii lui Vladimir Putin cu Donald Trump

© Sputnik / Vladimir Vyatkin
Rusia
Sa primesc un link scurt
130 0 0

Kremlinul a comentat declarațiile lui Trump despre o posibilă anulare a întrevederii între Putin și Trump, care ar urma să aibă loc la summitul G-20.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Kremlinul a atras atenția la declarațiile președintelui SUA, Donald Trump, despre o posibilă anulare a întâlnirii cu Vladimir Putin la summitul G-20 din Argentina, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

Mai devreme, într-un interviu oferit publicației The Washington Post, președintele american a declarat că ar putea să renunțe la întâlnirea cu Putin la summitul G-20 din cauza situației din strâmtoarea Kerci. Acesta a declarat că nu îi este pe plac „această agresiune”.

“În cazul în care el numește “agresiune” acțiunile navelor militare ucrainene, atunci e una. Se poate polemiza dacă a fost o agresiune sau nu. În cazul în care el numește „agresiune” acțiunile grănicerilor ruși – e cu totul altceva. Nu suntem de acord cu acest lucru”, a spus Peskov.

De asemenea, el a amintit că purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a confirmat că Trump va avea o întrevedere bilaterală cu Putin în cadrul summitului G-20, care va avea loc în Argentina, între 30 noiembrie și 1 decembrie.

Tematic

Svetov: Provocarea din Marea Neagră, încercare de a zădărnici întrevederea Putin - Trump
Vladimir Putin: Federația Rusă se confruntă cu mai multe dificultăți, dar le va depăși
Tagurile:
anulare, Trump, Putin, intilnire, Dmitri Peskov, SUA, Rusia


Știrile Zilei