00:42 18 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.65
  • RUB0.28
  • RON4.18
  • UAH0.68
Laser - Imagine Simbol

Modernizarea armatei ruse: Un nou sistem de laser a fost pus în serviciu - Video

CC0 / Pixabay / SD-Pictures
Rusia
Sa primesc un link scurt
11010

Ca parte a programului de modernizare a armatei ruse, sistemul de luptă laser „Peresvet”, anunțat în martie de Vladimir Putin, a fost pus în serviciu la 1 decembrie. Potrivit Apărării Rusiei, acest sistem este capabil să contracareze atacurile aeriene și chiar să lupte contra sateliților pe orbită.

CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Sistemul de luptă laser rusesc „Peresvet” a fost pus în serviciu pe 1 decembrie ca parte a programului de modernizare a armatei ruse, a anunțat media oficială a forțelor armate ruse, Krasnaia Zvezda (Steaua Roșie).

Potrivit Apărării Ruse, acest sistem este capabil să contracareze toate atacurile aeriene.

"Peresvet este capabil să reziste în mod eficient tuturor atacurilor aeriene și chiar să lupte cu sateliții pe orbită", a spus sursa citată.

Apărarea Rusiei a mai adăugat că soldații care au obținut aceste sisteme de ultimă generație au efectuat deja o pregătire specializată. Pentru moment, își dezvoltă abilitățile practice pentru a manevra aceste sisteme și pentru a le pregăti pentru punerea în funcțiune.

Crearea unui sistem de luptă laser a fost anunțată de Vladimir Putin la 1 martie, în timpul adresării sale către Adunarea Federală (Parlamentul Rusiei). Numele sistemului a fost ales printr-un vot virtual organizat pe site-ul Ministerului Apărării.

Tematic

Iată noua armă Kalașnikov din care a tras Vladimir Putin - Video
Federația Rusă dezvăluie secretele cu privire la noua sa armă
Tagurile:
Putin, video, laser, Sistem, armata, Modernizare, Rusia


Știrile Zilei