00:47 18 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.65
  • RUB0.28
  • RON4.18
  • UAH0.68
Vladimir Putin

Putin, despre călătorii în locuri sălbatice și întâlniri cu urșii - Video

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi
Rusia
Sa primesc un link scurt
167 0 0

La ceremonia de decernare a premiilor Societății Geografice din Rusia, Vladimir Putin a evocat călătoriile sale prin locuri sălbatice și întâlnirea cu urșii.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. În cadrul ceremoniei de decernare la Kremlin, atunci când i-a înmânarea premiul unuia dintre laureați, președintele rus le-a mulțumit tuturor celor care s-au învrednicit de premii și tuturor celor care "iau parte la o lucrare atât de vastă și foarte importantă pentru țară precum este cunoașterea de noi înşine".

"Acum se vorbea despre floră, despre faună, despre pădurile bătrâne și despre urși, care necesită nu numai timp și dedicare în munca desfăşurată, ci și curaj. Eu chiar am fost în aceste locuri, urmăream: aici urşi, dincolo urşi. Când au început să vină din această parte, ne-am gândit că ar trebui să ne mișcăm cumva, dar băieții au locuit acolo timp de șapte luni, chiar lângă ei", a spus Putin.

El a menționat că o astfel de activitate este foarte interesantă și ne permite să înțelegem "cine suntem, de unde suntem și de unde mergem". Potrivit președintelui rus, acest lucru este foarte important, iar acesta este unul dintre elementele identității naționale, care permite "a fi mai puternic din interior".

 

Tematic

Secretul succesului lui Vladimir Putin pe plan internațional: Opinia unui cotidian francez
Tagurile:
Rusia, premii, decernare, calatorii, Putin


Știrile Zilei