13:22 19 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.10
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
Rusia
Sa primesc un link scurt
47 0 0

Potrivit președintelui Rusiei, Vladimir Putin, memoria vitregiilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să unească și să consolideze statul și societatea.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Memoria Marelui Război pentru Apărarea Patriei trebuie să unească societatea și să consolideze statul, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, luând cuvântul la ședința Comitetului organizatoric „Pobeda” din Rusia.

„În general, activitatea legată de această tematică nu se limitează doar la pregătirile pentru cea de-a 75-a aniversare… Vom continua activitatea în cadrul comitetului organizatoric „Pobeda”, având în vedere acele propuneri care au fost făcute de către vorbitori și având în vedere importanța acestei activități pentru soarta țării noastre. Spun acest lucru fără nici un fel de exagerare”, a spus Putin.

„După cum vedem, activitatea comitetului organizatoric „Pobeda” este mai largă decât o simplă pregătire către a 75-a aniversare. Avem o comisie specială pentru pregătirile către această dată care reprezintă un mare eveniment pentru țara noastră și, cred eu, pentru întreaga omenire”, a adăugat Putin.

Tagurile:
societate, consolidare, Marele Război pentru Apărarea Patriei, Putin


Știrile Zilei