15:40 23 Martie 2019
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.25
  • RUB0.27
  • RON4.13
  • UAH0.63
Conferința de presă anuală a președintelui Rusiei, Vladimir Putin

Putin: Când va ajunge Rusia cea de a cincea economie a lumii

© Sputnik / Михаил Климентьев
Rusia
Sa primesc un link scurt
187 0 0

Rusia trebuie să-și modifice structura economiei, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul conferinței de presă anuale.

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. Începând cu anul 2021, Guvernul Federației Ruse planifică o creștere economică de 3%. Rusia trebuie să ajungă printre primele cinci economii ale lumii, a declarat șeful statului rus.

”Rusia nu va putea asigura saltul necesar în ceea ce privește creșterea PIB-ului fără a schimba structura economiei”, a declarat Putin.

Președintele rus consideră că Rusia se poate clasa printre primele cinci economii ale lumii, pentru asta însă ea trebuie să ajungă în altă ”ligă privind calitatea economiei”.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, susține joi conferința de presă anuală în cadrul căreia șeful statului răspunde la întrebările jurnaliștilor privind situația din țară și din lume.

Anul acesta, la tradiționala conferința de presă au fost acreditați peste 1 700 de ziariști din toate regiunile Rusiei, dar și reprezentanți ai instituțiilor de presă din străinătate. Pentru Vladimir Putin este deja a 14-a astfel  de întâlnire cu presa care face bilanțul unui an de activitate.

În mod tradițional, după runda de întrebări-răspunsuri, în etapa de totalizare a acestei conferințe de presă, vor fi date dispoziții Guvernului Federației Ruse și altor instituții.

Tematic

Putin, despre înțelegerile la care s-a ajuns la ședinței Consiliului Suprem Economic UEEA
Tagurile:
economie, Rusia, Putin
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei