16:56 23 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.38
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Președintele Rusiei, Vladimir Putin

Rețeta președintelui Putin care tratează orice boală

© Sputnik / Алексей Никольский
Rusia
Sa primesc un link scurt
389 0 0

În sezonul gripei și răcelilor, liderul rus a oferit un sfat: cum poate fi evitată contractarea virusului.

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a dezvăluit rețeta care tratează toate maladiile. Liderul rus a făcut recomandațiile miercuri, la întâlnirea cu membrii guvernului, în cadrul căreia a fost prezentat raportul cu privire la incidența infecțiilor respiratorii și virale acute (IRVA) și a gripei.

„Pentru a te îmbolnăvi cât mai rar trebuie să practici mai mult sportul”, a spus Putin.

Acesta i-a adresat Ministerului Sănătății solicitarea ca, prin intermediul mass-media, să difuzeze recomandările medicilor privind protejarea de răceală în perioada epidemiei.

Potrivit lui Putin, recomandările ministrului Sănătății, Veronica Skvorțova, „trebuie să fie repetate de mai multe ori de către specialiști prin intermediul mass-media, evident, ei trebuie să conlucreze acum mai intens cu regiunile, cu structurile respective de sănătate din regiuni pentru ca această activitate să se desfășoare acum în teritoriu”.

Skvorțova afirmă că în următoarea săptămână va crește numărul cazurilor de gripă pe întreg teritoriul Rusiei. Ministrul Sănătății recomandă ca în viitorul apropiat să fie evitate participările la activități în masă, să fie utilizate mijloacele de protecție individuală, iar gadgeturile să fie întreținute în curățenie.

De altfel, în țara vecină, România, a fost declarată deja epidemia de gripă.

Tematic

Moldova a atins pragul epidemic de îmbolnăvire prin gripă. Nouă decese în sezon
Pulmonolog rus, despre consecințele gripei, eficacitatea vaccinării și metode de tratament
Tagurile:
Putin, președinte, Rețetă


Știrile Zilei