21:58 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Avionul de luptă multirol Su-27 al grupului de pilotaj „Russkie Viteazi”, fotografie de arhivă

Neînfricați ai cerului: Un bombardier rusesc a băgat în sperieți un pilot NATO - Video

© Sputnik / Maxim Blinov
Rusia
Sa primesc un link scurt
46310

Pe rețelele de socializare este comentată intens o înregistrare video în care un avion NATO este alungat de către un bombardier rusesc Su-27.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Pe rețelele de socializare din Rusia, utilizatorii discută aprins o postare video în care un avion de vânătoare Su-27 al Aviației Militare a Federației Ruse a gonit din preajma grupului special de zbor „Rossia” un bombardier F-16 care aparține unei țări NATO. Filmulețul a fost publicat de utilizatorul Twitter @o_gilvi.

În imagini se vede cum avionul Alianței Nord-Atlantice se apropie de aeronava guvernamentală, însă în acest moment, chiar alături de el, apare dintr-odată un Su-27, forțând aeronava F-16 să o ia brusc în altă parte.

Profesionalismul piloților ruși a provocat o reacție aprinsă printre utilizatorii rețelei. Aceștia au menționat că Su-27 este superior avionului NATO nu doar ca putere și posibilități de manevrare, ci și ca aspect exterior.

Internauții, foarte impresionați, au scris cuvinte de laudă și încurajare la adresa pilotului rus.

Se menționează că incidentul care apare în înregistrarea video s-a produs în luna iunie 2017. Avioanele NATO au încercat să urmărească aeronava în timp ce aceasta se îndrepta spre Kaliningrad. 

Tematic

Avionul de luptă Su-57: Tehnologii avansate și nivel redus de vizibilitate pe radar
Imagini incredibile: Noul avion rusesc de transport a ajuns în faza testărilor - Video
Tagurile:
F-16, NATO, avion, pilot, bombardier
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei