02:44 18 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.71
  • RUB0.28
  • RON4.12
  • UAH0.71
Vladimir Putin

Putin: Trebuie să ne păstrăm identitatea, unitatea și solidaritatea

© Sputnik / Alexey Druzhinin
Rusia
Sa primesc un link scurt
16910

Rusia trebuie să-și păstreze identitatea, unitatea și solidaritatea în cazul în care vrea să atingă noi culmi, a declarat Putin în cadrul festivităților dedicate celor 10 ani de la intronizarea Sanctității Sale Patriarhul Kiril.

CHIȘINĂU, 31 ian – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, consideră că țara sa trebuie să-și păstreze identitatea, unitatea și solidaritatea, pentru ca să atingă noi culmi. Declarația a fost făcută în cadrul evenimentelor festive dedicate aniversării a 10 ani de la intronizarea Sanctității Sale Patriarhul Kiril.

”Înțelegem foarte bine că pentru a atinge noi culmi este foarte important să ne păstrăm identitatea, unitatea noastră și solidaritatea, iar acestea se edifică pe acele valori care au fost apreciate în toate timpurile și în Ortodoxie, și în alte religii tradiționale. E vorba de milostenie, onestitate și dreptate, grija față de aproapele și de familie, respectul față de părinți și copii și, desigur, dragostea față de Patrie”, a declarat Putin.

Urmărește-ne pe rețeaua de socializare Sputnik Moldova pe OK.

Tematic

Important pentru părinți: Iată cum îi putem îndruma pe copii către Dumnezeu și Biserică
Tagurile:
solidaritate, unitate, identitate, Putin


Știrile Zilei