00:24 23 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.10
  • UAH0.72
Rapperul Detsl (în stânga)

Unde și când va avea loc ceremonia de rămas bun a lui Detsl

© Sputnik / Дмитрий Коробейников
Rusia
Sa primesc un link scurt
406 0 0

Informația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Rudele și prietenii, precum și fanii rapperului Detsl (numele adevărat – Kirill Tolmațki) își vor putea lua rămas bun de la artist pe data de 6 februarie la morga Spitalului Clinic Central (SCC) al Administrației președintelui Federației Ruse. Anunțul a fost publicat luni pe pagina oficială a artistului din rețeaua de socializare „В Контакте”.

„Ceremonia de adio a lui Kiril va avea loc pe 6 februarie, ora 11.00 la SCC, pe adresa: str. Mareșalul Timoșenko, 25”, se spune în postarea pe internet.

Informația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare
Informația privind locul și ora în care fanii își vor putea lua rămas bun de la artist a fost publicată pe pagina acestuia de pe rețelele de socializare

Detsl a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică la vârsta de 35 de ani, făcând stop cardiac după un concert susținut la Ijevsk.

Artistul s-a născut în 1983. Tatăl său, producătorul muzical Aleksandr Tolmațki, a fost cel care l-a ajutat să înregistreze primul album și să-și găsească numele de scenă.

Ultimul album al lui Detsl „Неважно кто там у руля” („Indiferent cine este la cârmă”) a apărut în noiembrie 2018. Artistul a fost menționat cu premiul „Gramofonul de Aur” (2001). În 2005 i s-a născut fiul Anatoli.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Pavel Stratan face prima declarație după moartea fratelui său Nelu Stratan
Tagurile:
ceremonie de adio


Știrile Zilei