16:08 21 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Peresvet

Ministerul rus al Apărării: Sistemele laser „Peresvet”, desfășurate în locuri de dislocare

© Photo: Минобороны РФ
Rusia
Sa primesc un link scurt
124 0 0

Ministerul rus al Apărării: Sistemele de arme cu laser Peresvet au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă, a anunțat Ministerul Apărării al Rusiei.

CHIȘINĂU, 20 feb – Sputnik. Toate sistemele de laser “Peresvet”, intrate în dotarea armatei, au fost amplasate în locurile de dislocare, a anunța Ministerul Apărării al Rusiei.

În mesajul său adresat Adunării Federale, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că lucrările legate de modelele viitorului și sisteme de arme despre care a vorbit în mesajul său din anul 2018 „continuă ritmic, fără întreruperi, conform planului”. Președintele a amintit de sistemul de rachete „Avangard”, racheta intercontinentală Sarmat, sistemul de laser “Peresvet”, drona subacvatică „Poseidon” și sistemul aviatic cu rachete hipersonice Kinjal.

"Toate sistemele laser "Peresvet" au fost desfășurate în locurile de dislocare permanentă. Sistemele Peresvet sunt calitativ noi, o armă bazată pe tehnologii înalte", se spune în comunicat.

Totodată Ministerul Apărării al Rusiei notează că unitățile dotate cu “Peresvet” au trecut toate recalificările, iar acum își perfecționează abilitățile profesionale în cadrul exercițiilor în locurile de dislocare.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Mass-media din SUA avertizează cu privire la arma rusească "Apocalipsa"
Dezvăluiri: The National Interest, despre „arma secretă” de pe tancul rusesc Armata
Tagurile:
dislocare, laser, Ministerul rus al Apararii, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei