08:41 22 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.19
  • USD17.77
  • RUB0.28
  • RON4.01
  • UAH0.73
Rusia
Sa primesc un link scurt
11810

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a subliniat că trebuie creat un sistem de legi cu privire la migrație care să fie modern și confortabil pentru persoanele ce respectă legea.

CHIȘINĂU, 1 mart – Sputnik. Orice încălcare a legislației ruse cu privire la migrație trebuie să fie curmată necondiționat, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, citat de RIA Novosti.

Putin a menționat că una dintre sarcinile complexe ale instituțiilor de resort este asigurarea ordinii și a legalității în sfera migrației.

Liderul rus a precizat că în această sferă sunt întreprinse măsuri pe termen lung, menționând concepția de stat privind politica migrațională pe anii 2019 – 2025 care a fost adoptată deja. Totodată, șeful statului a atras atenția și asupra faptului că este necesară și o atenție sporită față de activitatea curentă.

„Aș dori să subliniez principalul: orice încălcare a legislației privind migrația trebuie curmată necondiționat. Totodată, este necesar de a ridica consecvent calitatea serviciilor de stat în sfera migrației, de creat un sistem modern de reguli privind migrația, confortabil pentru persoanele care respectă legea, care doresc să locuiască și să muncească în Rusia, respectând tradițiile, cultura noastră și legile Federației Ruse”, a declarat Putin.

„În acest context atrag atenția asupra faptului că, evident, trebuie să ne gândim  în primul rând la interesele cetățenilor Federației Ruse, ținând cont de toate domeniile de activitate legate de migrație”, a adăugat președintele Rusiei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Statistici alarmante: Emigrarea masivă a moldovenilor provoacă șoc pe piața imobiliara
Faptele necunoscute ale emigranților moldoveni. Iată ce au făcut în satele de baștină
Tagurile:
migrație, Putin


Știrile Zilei