15:14 26 Martie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.27
  • RUB0.27
  • RON4.11
  • UAH0.64
Vladimir Putin

Rusia: Rata de popularitate a lui Vladimir Putin - cea mai ridicată în 2019

© Sputnik / Алексей Никольский
Rusia
Sa primesc un link scurt
127 0 0

Rata de popularitate a lui Putin a atins în 2019 cel mai ridicat nivel de până acum, după discursul său anual din Duma de Stat.

CHIȘINĂU, 5 mart – Sputnik. Popularitatea președintelui Vladimir Putin a ajuns în 2019 la 64,8 la sută - care este cea mai ridicată de până acum - după discursul său anual în Duma de Stat.

Președintele rus se bucură de cea mai mare rată de popularitate între politicienii Rusiei, în timp ce 36,8 la sută și 40 la sută dintre ruși apreciază activitatea premierului și, respectiv, a guvernului, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din Rusia (VTsIOM).

Sociologii atribuie recenta creștere a popularității lui Putin discursului său anual adresat parlamentului pe 20 februarie, în care a abordat problemele sociale și economice ale Rusiei, potrivit RT.

În discursul său către Adunarea Federală – principalul organism legislativ al Rusiei – Putin a promis mai mult sprijin familiilor, printre care scutiri de impozite pe proprietăți pentru familiile cu mulți copii, precum și creșterea ajutoarelor pentru grupurile vulnerabile, cum sunt persoanele în vârstă și părinții singuri.

Printre alte chestiuni, Putin a cerut facilitarea accesului la asistență medicale, în special în zonele rurale.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Putin: „Nu există state cu adevărat independente în lume”
Vladimir Putin: Nu avem timp de pierdut în ceea ce privește dezvoltarea strategică
Tagurile:
2019, rata, popularitate, Putin, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei