00:50 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Lumânare

Moscova își ia rămas bun de la Vladimir Etuș

© Sputnik / Илья Московец
Rusia
Sa primesc un link scurt
163 0 0

Peste 200 de persoane și-au luat adio de la Vladimir Etuș în prima jumătate de oră de la începutul ceremoniei.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. În prima jumătate de oră de la începutul ceremoniei de rămas bun de la actorul Vladimir Etuș, la teatrul Vahtangov, sosiseră deja peste 200 de persoane, transmite reporterul RIA Novosti.

Ceremonia de adio se desfășoară la teatrul Vahtangov, atât de scump pentru Artistul Poporului al URSS Vladimir Etuș. Scena principală este încărcată de coroane funerare. Oamenii depun buchete de flori la sicriul artistului, exprimă condoleanțe celor apropiați.

Admiratorii și colegii trec în coloană pentru a-i aduce omagiu marelui actor. Mulți dintre ei rămân în sala care este deja mai bine de jumătate plină.

Renumitul actor al teatrului „ Vahtangov” Vladimir Ertuș a plecat din viață pe 9 martie la vârsta de 96 de ani. A debutat în cinematografie în anul 1953, în filmul lui Mihail Romm „Amiralul Ușakov”. În total a interpretat roluri în peste 150 de filme. Cea mai mare popularitate i-au adus cele din comediile lui Leonid Gaidai „Prizoniera din Caucaz”, „12 scaune” și „Ivan Vasilievici își schimbă profesia”.

Corpul neînsuflețit al lui Vladimir Etuș va fi incinerat, iar urna cu cenușă va fi depusă în cavoul familiei din Cimitirul Novodevicie.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tagurile:
artist, funeralii, Moscova


Știrile Zilei