04:44 30 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
324 0 0

Inna Isaeva, reprezentantul Iuliei Nacialova, a negat informațiile vehiculate în presă privind existența unor probleme legate de funeralii.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Toate chestiunile legate de funeraliile Iuliei Nacialova sunt soluționate cu ajutorul administrației de la Moscova, care ia în considerare doleanțele familiei artistei, comunică RIA Novosti.

Anterior, mai multe medii de informare au scris că Departamentul comerț și servicii al primăriei Moscova a refuzat să repartizeze gratuit un loc pentru înhumarea cântăreței la cimitirul Troekurovsk.

„Rudele Iuliei Nacialova dezmint informația cu privire la existența unor dificultăți ce țin de înhumare, toate chestiunile sunt soluționate cu ajutorul administrației orașului Moscova, ne este acordat tot sprijinul”, a spus directorul de imagine Anna Isaeva.

Sâmbătă seara, reprezentantul interpretei Iulia Nacialova a comunicat că artista a decedat. Tatăl acesteia, Victor Nacialov, a declarat că motivul decesului a fost un stop cardiac, provocat de procese inflamatorii.

Iulia Nacialova s-a născut la Voronej în familia unor muzicieni profesioniști. Tatăl său era conducătorul unei formații, iar mama era solistă. Iulia a făcut muzică din copilărie. În anii 1991 – 1992, a participat la concursul televizat „Утренняя звезда” („Steaua de dimineață”), fiind învingătoarea acestuia. Pe parcursul carierei interpretative, Nacialova a înregistrat câteva albume, s-a produs în filme și în calitate de prezentatoare TV. A rămas în memoria publicului larg datorită hiturilor „Учитель" („Învățătorul”), „Дюймовочка" („Degețica”), „Герой не моего романа" („Eroul unui alt roman”).

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Tematic

Un cunoscut artist din Moldova se află în stare gravă la spital
Tagurile:
funeralii, Interpretă, Rusia


Știrile Zilei