16:31 18 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.22
  • USD17.88
  • RUB0.28
  • RON4.25
  • UAH0.67
Vladimir Putin

Vladimir Putin a sosit în Crimeea - Programul vizitei

© Sputnik / Алексей Никольский
Rusia
Sa primesc un link scurt
14821

Vladimir Putin a sosit la Sevastopol, Crimeea, unde va participa la deschiderea unor centrale termoelectrice și la festivitățile dedicate aniversării a 5 ani de la reunificarea peninsulei cu Rusia.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a sosit în orașul Sevastopol, peninsula Crimeea, unde va participa la ceremonia de deschidere a unei centrale termoelectrice, urmând să fie prezent și la festivitățile din Simferopol, dedicate celor cinci ani de la reunificarea peninsulei și Sevastopolului cu Rusia.

Vizita de lucru a șefului statului rus va începe cu participarea la ceremonia de dare în exploatare a Centralei Termoelectrice din Balaklava, precum și, în regim de videoconferință, a Centralei Tavria și a substației „Port” în Tamani.

În afară de aceasta, Putin va vizita complexul memorial din Sevastopol „Malahov kurgan”, dedicat apărării orașului în 1854-1855 și 1941-1944.

Seara, președintele rus va avea o întrevedere cu reprezentanții societății civile din Republica Crimeea și Sevastopol, va participa la festivitățile dedicate aniversării a cinci ani de la referendumul din anul 2014 pentru reunificarea cu Rusia.

Tematic

Putin, sarcină importantă pentru FSB: Combaterea activă a corupției
Putin s-a plimbat pe cal sub privirile polițistelor din Moscova - VIDEO
Tagurile:
festivitati, Putin, Crimeea, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei