22:04 20 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.15
  • USD17.91
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Vladimir Putin

Federația Rusă: Vladimir Putin este îngrijorat de declarațiile unor state despre Venezuela

© Sputnik / Алексей Куденко
Rusia
Sa primesc un link scurt
16920

Președintele rus, Vladimir Putin, și membrii Consiliului de Securitate al Rusiei și-au exprimat îngrijorarea față de declarațiile unor state despre intenția de a interveni în problemele interne ale Venezuelei.

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Rusiei și-au exprimat îngrijorarea în legătură cu declarațiile unui șir de state despre intenția de a interveni în problemele interne ale Venezeuelei, a anunțat purtătorul de cuvânt al șefului statului rus, Dmitrii Peskov.

„În urma unui schimb de opinii a fost exprimată o îngrijorare în legătură cu declarațiile continue ale unui șir de state despre intenția de a interveni în problemele interne ale Venezuelei, fapt care împiedică depășirea problemele politice interne cu care se confruntă acest stat suveran”, a declarat el în urma ședinței operative a președintelui cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate din Rusia.

“Doar venezuelenii sunt în drept să ia decizii legate de soarta țării lor”, a subliniat Peskov.

De asemenea, în cadrul ședinței, Putin a informat participanții despre rezultatele negocierilor în timpul vizitei de lucru în Kârgâzstan. Au fost abordate și problemele curente ale dezvoltării socio-economice ale Rusiei, a mai adăugat Peskov.

La reuniune a participat prim-ministrul Rusiei, Dmitrii Medvedev, președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, șeful administrației președintelui rus, Anton Voino, secretarul Consiliului de Securitate, Nikolai Patrușev, ministrul Apărării, Serghei Șoigu, ministrul Afacerilor Internet, Vladislav Kolokolțev, directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, precum și reprezentantul special al președintelui pentru problemele protecție a mediului ambiant, ecologie și transport, Serghei Ivanov.

Tematic

Putin, sarcină importantă pentru FSB: Combaterea activă a corupției
Vladimir Putin i-a transmis lui Nicolas Maduro un mesaj de susținere și solidaritate
Tagurile:
declaratii, Dmitrii Peskov, Putin, Venezuela, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei