15:46 27 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Rusia
Sa primesc un link scurt
554 0 0

În momentul în care președintele rus Vladimir Putin a intrat în nouă fabrică Mercedes de lângă Moscova, în limuzina Aurus Senat, produsă în Rusia, aceasta a captat privirile legendarilor producători auto germani, care au spus chiar și câteva cuvinte de laudă.

CHIȘINĂUI, 8 apr - Sputnik. Sosind la ceremonia de deschidere a noii fabrici de autoturisme Daimler, Putin a ieșit din limuzina sa de un negru metalic și a salutat reprezentanții companiei. După ce a dat mâna, unul dintre membrii echipei gazdă a s-a referit la automobilul președintelui rus, spunându-i lui Putin în germană că are o "mașină frumoasă".

Putin a răspuns în limba germană, spunând cu mândrie: "Ja, sehr schon" (Da, este foarte frumoasă).

Aurus Senat a fost dezvoltat de Institutul Central de Cercetare Științifică pentru Automobile și Motoare Motoare (NAMI) de la Moscova și a fost prezentat pentru prima dată în septembrie 2018. În afară de faptul că se poate lăuda cu un motor hibrid V8 de 4.4 litri şi o putere de 598 cai putere, limuzina prezidențială este echipată cu placări blindate. NAMI spune că Senatul va servi drept model de lansare pentru o gamă completă de vehicule ultra-luxoase Aurus.

Tematic

Salonul Auto de la Moscova: Limuzina Aurus Sedan a fost expusă pentru prima dată în public
Limuzina rusească de lux Aurus: Iată cum arată în interior mașina prezidențială - Video
Imagini uluitoare - Prezentarea automobilului „Aurus” la salonul auto de la Geneva
Tagurile:
uzina, Mercedes, Putin, Aurus Sedan, Moscova, Rusia


Știrile Zilei