10:41 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
11210

Serghei Lavrov și Mike Pompeo vor purta negocieri, pe 14 mai, la Soci, Rusia. Secretarul de stat al SUA ar putea fi primit în audiență de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, și secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, vor purta negocieri, pe 14 mai, în orașul Soci, anunță RIA Novosti.

Summit NATO la Bruxelles
© Sputnik / Алексей Витвицкий

“Negocierile între Lavrov și Pompeo sunt planificate pentru 14 mai la Soci. Părțile au convenit asupra acestui lucru în cadrul discuțiilor din Finlanda”, a declarat agenției o sursă din cadrul MAE de la Moscova.

Kremlinul nu exclude că președintele Rusiei, Vladimir Putin, îl va primi pe secretarul de stat al SUA după negocierile cu ministrul rus de Externe la Soci, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

“Pompeo și Lavrov au planificat purtarea unor discuții, iar ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a anunțat deja evenimentul respectiv. E singurul lucru pe care îl are planificat Pompeo la Soci. În urma acestor negocieri ai șefilor diplomațiilor din cele două state, nu excludem că Pompeo ar putea fi primit de președintele Rusiei”, a declarat Peskov.

Tematic

Lavrov are o convingere în ceea ce-i privește pe Trump și Pompeo
După o discuție cu Putin, Trump contrazice declarațiile lui Bolton și Pompeo pe Venezuela
Tagurile:
negocieri, Mike Pompeo, Serghei Lavrov, Soci, Rusia

Știrile Zilei