18:38 19 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.68
  • RUB0.27
  • RON4.12
  • UAH0.72
Premierul Federației Ruse, Dmitri Medvedev

Medvedev le-a expediat premierilor din CSI mesaje de felicitare de Ziua Victoriei

© Sputnik / Алексей Дружинин
Rusia
Sa primesc un link scurt
9 mai – Ziua Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei (28)
10410

Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, i-a felicitat cu prilejul Zilei Victoriei pe șefii de guverne dintr-un șir de foste republici sovietice.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a felicitat pe șefii de guverne din mai multe foste republici sovietice cu prilejul celei de a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, a comunicat serviciul de presă al Guvernului Federației Ruse.

„Dmitri Medvedev i-a felicitat pe șefii de guvern ai Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Moldovei, Tadjikistanului, Uzbekistanului, Abhaziei și Osetiei de Sud cu prilejul celei de a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, potrivit comunicatului.

În mesajele de felicitare se menționează că eroismul părinților și bunicilor noștri care au luptat pe fronturile Marelui Război pentru Apărarea Patriei, sacrificiul celor care au trudit în spatele frontului vor rămâne pentru totdeauna în amintirea generației actuale și a celor care vor urma.

Medvedev și-a exprimat convingerea că frăția și prietenia dintre popoarele noastre, călite în anii grei de război, vor servi în continuare drept fundament sigur pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare multilaterală și parteneriat strategic. Premierul rus a rugat să li se transmită veteranilor și oamenilor care au muncit în spatele frontului urări de fericire, bunăstare și viață lungă.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Тема:
9 mai – Ziua Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei (28)

Tematic

Peskov, despre participarea lui Putin la acțiunea „Regimentul nemuritor”-2019
În ajunul Zilei Victoriei, Igor Dodon i-a trimis un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin
Tagurile:
Ziua Victoriei, CSI, prim-miniștri, felicitări, Dmitri Medvedev


Știrile Zilei