05:26 09 August 2020
În direct
  • EUR19.68
  • USD16.62
  • RUB0.23
  • RON4.07
  • UAH0.60
Rusia
Sa primesc un link scurt
480 0 0

Autoritățile americane nu și-a formulat propunerile și inițiativele pentru o eventuală întrevedere dintre Trump și Putin, în marja summitului G20 de la Osaka, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitryi Peskov.

CHIȘINĂU, 17 iun – Sputnik. Până în prezent, Washingtonul nu și-a formulat propunerile legate de întrevederea președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, la summitul G20 de la Osaka, însă acest lucru nu exclude o discuție informală, a anunțat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

“Nu avem nicio informație legată de o întrevedere în format extins a președinților Putin și Trump la Osaka. Acest lucru înseamnă că partea americană nu și-a formulat anumite inițiative sau propuneri în acest sens”, a declarat reprezentantul administrației prezidențiale ruse.

“Desigur, luând în considerare faptul că președintele Trump și Putin vor participa la G20, nu putem exclude că vor exista niște discuții informale, nu o întrevedere în format extins”, a a mai adăugat Peskov.

Tematic

Putin, despre situația din Moldova: Oligarhii au jefuit poporul
Putin: Succesele combaterii terorismului în Siria se datorează Rusiei, Turciei și Iranului
Tagurile:
Trump, Putin, discutii, SUA, Kremlin, Rusia


Știrile Zilei