08:43 23 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.55
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Centrul de preluare a apelurilor pentru linia directă cu Vladimir Putin

Posturile TV au rezervat trei ore de emisie pentru linia directă cu Putin

© Sputnik / Рамиль Ситдиков
Rusia
Sa primesc un link scurt
184 0 0

Transmisiunea va începe la ora 12.00, pe data de 20 iunie, la posturile „Pervîi Kanal”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir”.

CHIȘINĂU, 18 iun – Sputnik. „Pervîi kanal” și „Rossia 1” au rezervat trei ore pentru linia directă cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Linia directă cu Putin va începe la ora 12:00, pe data de 20 iunie, la posturile „Pervîi Kanal”, „Rossia 1”, „Rossia 24”, ”NTV”, „ORT”, „Mir” și la posturile de radio „Maiak”, „Vesti FM” și „Radio Rossia”. În timpul liniei directe președintele va răspunde la întrebările care îi preocupă pe cetățeni referitor la situația social-politică și social-economică a țării precum și la situația internațională.

Întrebările au început să fie primite pe data de 9 iunie, de la ora 8:00 și va continua chiar până în momentul debutului emisiunii în direct din 20 iunie.

Anterior mijloacele de informare ruse au comunicat că, potrivit datelor oferite de centrele de preluare a apelurilor, pe data de 18 iunie, la ora 9.00, erau înregistrare peste 829 de mii de

Mai devreme, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, a spus că președintele intenționează ca zilele de marți și miercuri să le consacre pregătirii pentru linia directă: pregătește un grupaj de materiale informative, citește, în caz de necesitate ia legătura cu miniștrii, cu șefii diferitelor organe de stat, examinează teancul masiv de adresări din partea cetățenilor.

Tagurile:
Putin, linie directă, posturi tv


Știrile Zilei