00:46 01 Aprilie 2020
În direct
  • EUR19.96
  • USD18.23
  • RUB0.23
  • RON4.14
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
67310

Occidentul a declanșat un război informațional de proporții împotriva Rusiei și susține activiști politici ostili față de statul rus, susține viceministrul rus al Apărării, Andrei Kartapalov.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik. SUA și aliații lor au declanșat împotriva Moscovei un război informațional de proporții, făcând evidentă confruntarea sistemelor de valori ale Rusiei și Occidentului, a declarat viceministrul rus al Apărării, Andrei Kartapalov.

"Principala țintă pentru Statele Unite și aliații lor rămâne evident Federația Rusă. Anume împotriva noastră a fost declanșat un război informațional de proporții, care face tot mai evidentă confruntarea sistemelor de valori ale Rusiei și Occidentului", a declarat Kartapolov în cadrul unei mese rotunde la Duma de Stat, dedicate cooperării informaționale în spațiul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

Potrivit oficialului rus, Occidentul susține în Rusia organizațiile religioase netradiționale, politicienii și personalitățile publice cu atitudini ostile față de statul rus.

“Partenerii noștri, în frunte cu SUA, acordă susținere organizațiilor religioase netradiționale și așa-zislor “publicații și resurse media independente”, precum și activiștilor politici, diverselor personalități publice cu atitudini ostile”, a susținut Kartapolov.

Tematic

Iranul este gata de un război cu Statele Unite ale Americii, însă mai speră la dialog
Putin: Sunt indicii că urmează un ”război tehnologic” global
Tagurile:
declaratie, razboi, Occident, Rusia


Știrile Zilei