12:28 03 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.50
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Rusia
Sa primesc un link scurt
31610

Într-un sat din regiunea Moscova, consumul de alcool s-a soldat cu o tragedie: între prietenii de pahar, printre care era și un moldovean, s-a iscat o ceartă care a culminat cu moartea unuia dintre ei.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. În satul Bornosovo din raionul Dmitrov, regiunea Moscova, a avut loc o răfuială sângeroasă. Trei bărbați, printre care și un cetățean al Moldovei, aflat la muncă în Rusia, își petreceau timpul liber la un pahar. Când s-au îmbătat zdravăn, între ei s-a iscat o ceartă în urma căreia un petrecăreț a fost ucis.

Unul dintre cei care au participat la chef era măcelar. Potrivit anchetei, cei doi suspectați de comiterea omorului, nefiind în stare să ascundă probele și să care cadavrul, l-au dezmembrat și l-au îngropat într-o văgăună la un kilometru și jumătate de sat. Rămășițele pământești ale victimei au fost descoperite de către angajații poliției la o săptămână de la săvârșirea crimei.

Direcția principală a MAI al Rusiei pentru regiunea Moscova a comunicat că pe parcursul măsurilor operative de investigație au fost reținuți doi suspecți. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal. Dacă instanța va dovedi vina suspecților, aceștia riscă de la 6 până la 15 ani de închisoare.

Tagurile:
omor, beție, Rusia, consum alcool


Știrile Zilei