04:30 29 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.75
  • USD16.94
  • RUB0.22
  • RON4.05
  • UAH0.60
Rusia
Sa primesc un link scurt
282240

Fostul premier rus Dmitri Medvedev le-a povestit jurnaliștilor cu ce se ocupă după demisia guvernului și ce planuri are pe viitor.

CHIȘINĂU, 19 ian – Sputnik. Fostul premier al Federației Ruse Dmitri Medvedev a fost întrebat cum s-a schimbat viața lui și ce planuri are pe viitor. El a spus că acum profită de zilele libere și merge să schieze, după care își va începe lucru la noul său loc de muncă.

Miercuri Dmitri medevedev l-a anunțat pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, că Executivul condus de el își dă demisia in corpore, Vineri, Duma de Stat l-a confirmat în funcția de premier pe Mihail Mișustin, la propunerea șefului statului. După care Putin a semnat decretul de numire în funcție a lui Mișustin. Anterior la asta, Putin ca înființat prin decret funcția de adjunct al președintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse și l-a numit în această funcție pe Medvedev.

"viața mea s-a transformat în felul următor: eu, păur și simplu, am venit să schiez câteva zile, folosindu-mă de zilele libere. Deci, schiez câteva zile, după care vor reveni și voi lucra. Așa că mași schimbări nu sunt, continui să lucrez", a declarat Dmitri Medvedev pentru Pervîi Kanal, fiind citat de RIA Novosti.  

Tagurile:
Viață, premier, RUSIA, Medvedev

Știrile Zilei