09:37 30 Martie 2020
În direct
  • EUR19.91
  • USD18.09
  • RUB0.23
  • RON4.12
  • UAH0.65
Rusia
Sa primesc un link scurt
44710

Mesajul anual al lui Vladimir Putin, adresat Adunării Federale, a fost urmărit de peste 8 milioane de ruși.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Peste 8 milioane de ruși au urmărit transmisiunea în direct a mesajului anual, adresat de președintele rus, Vladimir Putin, Adunării Federale. Cota de audiență a constituit 35,6 la sută, se menționează într-un raport prezentat de compania Mediascope, citat de RIA Novosti.

Audiența mesajului lui Putin a constituit 8,4 milioane de persoane, ratingul transmisiunii fiind de 6,2 la sută, cota audienței – 35,6 la sută, iar acoperirea – de 10,8 la sută.

De cea mai mare audiență s-a bucurat postul public de televiziune „Pervyi Kanal”: aproximativ 3,9 milioane de persoane la un rating de 2,8 la sută și o cotă de audiență de 16,5 la sută. Alți 3,5 milioane de ruși au urmărit mesajul liderului rus la postul de televiziune „Rossiya 1”.

Audiența reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea, iar ratingul înseamnă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea exprimat în procente față de numărul total al populației (în cadrul publicului țintă selectat). Cota de audiență reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea, exprimat în procente din totalul audienței TV. Acoperirea reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit emisiunea cel puțin un minut, în procente (în cadrul publicului țintă selectat). 

Din 1 ianuarie 2020, datele din toată Rusia, inclusiv din orașele mici și sate, sunt utilizate oficial pentru vânzarea publicității la TV.

Tematic

Procurorul general al Rusiei și-a dat demisia: Putin a anunțat cine vine în loc
Putin a promis să deschidă un centru al documentelor de arhivă despre război
Tagurile:
mesaj, Adunarea Federală, Putin


Știrile Zilei