19:56 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Rusia
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (435)
56 0 0

Toate proiectele rusești și internaționale ale grupului media Rossiya Segodnya își schimbă logo-urile.

CHIȘINĂU, 26 mart- Sputnik. Acum, în condiții de pandemie, sunt eficiente cele mai simple măsuri de precauție - igiena personală și autoizolarea. Putem salva viețile multora. Serviciile de știri RIA Novosti și redacțiile Sputnik din toată lumea trec treptat la modul de funcționare de la distanță, dar continuă să ofere cititorilor și abonaților lor cele mai relevante și fiabile informații, în regim nonstop.

Autoizolarea este sigură și este corectă și ne va salva pe noi și pe cei dragi de răspândirea în continuare a virusului. Iar căsuța grafică din logo-ul nostru simbolizează acest lucru. Astăzi, ele vor fi actualizate pe ria.ru, pe paginile web ale proiectelor în limba rusă ale agenției Sputnik, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare.

Sputnik logo
© Sputnik /
Sputnik logo

Aceasta nu este pentru totdeauna. Acesta este reacția noastră la răspândirea virusului și un îndemn la o poziție socială activă în lupta cu pandemia. 

Astăzi mass-media are un rol vital în informarea publicului.

Rămâi acasă, iar noi îți vom oferi informații la zi cu privire la ultimele noutăți.

De la începutul anului, COVID-19 a curmat deja mii de vieți omenești din întreaga lume. Guvernul face tot posibilul pentru a pune o stavilă fiabilă în calea răspândirii coronavirusului în capitala Rusiei și în regiunile sale.

Dar orice măsuri nu înseamnă nimic, dacă noi înșine nu ne vom ajuta reciproc. Doar împreună putem face față amenințării. De aceea am decis să schimbăm logo-urile.

Ai grijă de tine și de cei dragi și #fărăpanică!

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (435)

Tematic

Coronavirus: 57 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore în Rusia
Tagurile:
coronavirus, acasa


Știrile Zilei