21:28 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Rusia
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (744)
125 0 0

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, anunță încheierea perioadei zilelor nelucrătoare în toată țara și în toate domeniile.

CHIȘINĂU, 11 mai - Sputnik. Perioada zilelor nelucrătoare în Rusiea se încheie la data de 12 mai, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul adresării sale căre poporul rus.

”Începând cu ziua de mâine, 12 mai, se încheie perioada zilelor nelucrătoare pentru toată țara și în toate domeniile economiei. Dar nu se încheie lupta cu epidemia. Pericolul acesteia se menține, chiar și în regiunile unde situația este mai bună”, a declarat Putin.

Totodată, Putin a precizat că ”urmează un proces complex și îndelungat de combatere a coronavirusului, fără a avea dreptul de a greși”.

De asemenea, va fi menținut un regim sporit de siguranță pentru persoanele care au peste 65 de ani și persoanele cu boli cronice.

Cu referire la încetarea măsurilor restrictive, șeful statului rus a precizat că la luarea unei astfel de decizii se va ține cont de opinia medicilor, iar principalul criteriu de care trebuie să se țină cont reprezintă viața oamenilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (744)

Tematic

Vladimir Putin va veni cu o nouă adresare către cetățenii ruși
Tagurile:
Putin


Știrile Zilei