23:56 04 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Rusia
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (811)
31020

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov, care s-a vindecat de coronavirus, a făcut dezvăluiri despre ziua în care s-a îmbolnăvit, despre simptome și despre pierderea mirosului.

CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Dmitri Peskov a comparat infecția COVID-19 cu virusul gripal. 

„Senzațiile sunt de parcă ai avea gripă. Începe totul nu foarte serios. În ziua în care eu, cel mai probabil, m-am infectat, timp de o oră și jumătate am făcut sport la sală și am alergat 7 kilometri. Simțeam un val de forță și primeam satisfacție fizică și morală”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus în cadrul unei emisiuni, potrivit RIA Novosti

A doua zi însă, spune Dmitri Peskov, a apărut febra. 

„Aveam niște senzații neobișnuite, am pierdut gustul și mirosul. (...) Nu veți face astfel diferență între căpșuni și pui”, a remarcat Peskov.

Despre faptul că purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin s-a infectat cu coronavirus s-a aflat în data de 12 mai. Peskov a fost internat în spital împreună cu soția sa Tatiana Navka. La începutul acestei săptămâni el a fost externat. 

Mai devreme, Peskov a declarat pentru publicația „Komersant” că primele simptome ale bolii au apărut la el atunci când se afla în autoizolare, după ce un coleg de-al său s-a îmbolnăvit. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (811)

Tematic

Dmitri Peskov urmează în continuare tratamentul contra COVID-19
Tagurile:
coronavirus, Dmitri Peskov


Știrile Zilei