20:37 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
151 0 0

Rusia nu tratează România ca un stat inamic, iar România greșește atunci când încearcă să tensioneze situația din regiunea Mării Negre, consideră deputatul rus Ruslan Babek.

MOSCOVA, 11 iun – Sputnik. Rusia nu tratează România ca pe un inamic. Bucureștiul tensionează situația din regiunea Mării Negre, considerând în mod greșit Rusia drept un neprieten, a declarat miercuri pentru agenția RIA Novosti deputatul Dumei de Stat al Rusiei din partea Crimeii, Ruslan Balbek.

“Nu considerăm România un stat inamic și ar fi greșit din partea ei să tensioneze situația din regiune. Indiferent de planurile pe care și le face Bucureștiul, relațiile normale între flotele noastre, sper, nu se vor schimba. În același timp, vom menține astfel de forțe în cadrul Flotei de la Marea Neagră, care sunt necesare pentru asigurarea securității naționale, vom continua manevrele și exercițiile”, a spus Balbek.

Parlamentarul consideră că imaginara amenințare rusească pentru statul român “este suptă din deget”.

“Suntem vecini, nu avem ce împărți. Probabil, Bucureștiul vrea să-i facă pe plac Washingtonului atunci când face astfel de afirmații”, a declarat Balbek.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Pentagonul militarizează România – implicații periculoase
Tagurile:
inamic, România, Rusia


Știrile Zilei