20:17 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
8910

Potrivit președintelui rus, tipurile de arme pe care le are astăzi Rusia vor apărea în viitor și în alte state cu putere militară însemnată.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Rusia este lider în domeniul dezvoltării noilor tipuri de arme, acest lucru se referă și la armele hipersonice. Declarația îi aparține președintelui rus, Vladimir Putin, și a fost făcută într-un interviu care a fost difuzat parțial (un fragment) la ”Știrile săptămânii” pe canalul ”Rusia 1”, a informat RIA Novosti.

”Nu doar modernizăm potențialul tradițional aflat în dotare, ci introducem și noi sisteme. Și în acest sens, putem spune cu încredere că astăzi la acest capitol suntem pe primul loc în lume”, a declarat Putin.

Potrivit președintelui rus, tipurile de arme pe care le are astăzi Rusia vor apărea în viitor și în alte state cu putere militară însemnată.

”Spun mereu și acum pot repeta că principalele puteri militare ale lumii vor avea cu siguranță aceleași arme pe care le are astăzi Rusia, mă refer la armele hipersonice”, a adăugat Vladimir Putin.

Cu toate acestea, președintele Rusiei a menționat că din 2018 până în prezent „această armă așa și nu a mai fost dezvoltată de nimeni”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Tematic

Putin, la exercițiile Marinei Ruse în Marea Neagră cu rachete hipersonice Kinjal - Video
Tagurile:
lider, arme, Rusia


Știrile Zilei