20:26 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
62310

Portretul lui Petru cel Mare, desene făcute de copii şi dăruite lui Putin: pentru prima dată, președintele rus le-a arătat jurnaliștilor de la Rossiya-1 biroul său „secret” din Kremlin.

CHIȘINĂU, 20 iun – Sputnik, Doina Crainic. În timpul interviului pentru canalul TV rusesc Rossiya-1, preşedintele rus Vladimir Putin a deschis ușa biroului său, unde, de obicei, organizează ședințe de lucru și întâlniri în grupuri mai mici.

Preşedintele a spus că această ușă oferă acces către mai multe încăperi, inclusiv către biroul său de lucru „secret”.

„Există o sală de mese și o cameră de odihnă. Dar, vă avertizez că nu am făcut nicio pregătire acolo, așa că este ... o atmosferă de lucru. Probabil că sunteți primii care intraţi aici”, le-a spus Putin reporterilor, invitându-i în birou, potrivit Sputnik France. 

Portretul lui Petru cel Mare și desene

În reportaj se văd desene și alte obiecte realizate de copii și trimise președintelui în calitate de cadouri. De asemenea, un portret al lui Petru cel Mare se află pe perete.

Răspunzând la o întrebare despre atmosfera de la Kremlin, Putin a spus: „Nici măcar nu mă gândesc la asta”. Totuşi, preşedintele a adăugat că uneori au loc „conversații dificile” între el și subordonații săi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Responsabilitatea comună față de istorie, viitor: Articol scris de Putin de Ziua Victoriei
Îndemnul lui Putin de a deschide arhivele războiului: Răspunsul Occidentului va fi un test
Tagurile:
Kremlin, birou, Putin


Știrile Zilei