17:07 12 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.46
  • USD17.19
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
75 de ani de la Marea Victorie (87)
13910

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat în cadrul discursului rostit la Parada Victoriei din Piața Roșie că poporul sovietic a salvat lumea de fascism.

CHIȘINĂU, 24 iun - Sputnik. În timpul războiului, poporul sovietic a eliberat statele europene de invadatori, a pus capăt teribilei tragedii a Holocaustului și este imposibil să ne imaginăm ce s-ar fi putut întâmpla cu lumea dacă Armata Roșie nu s-ar fi ridicat în apărarea acesteia, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

”Pe front și în spatele acestuia, în detașamente de partizani și în ilegalitate, au luptat și au lucrat în conformitate cu legile curajului și unității. După ce și-au apărat țara, au continuat să lupte. Au eliberat statele europene de invadatori, au pus capăt tragediei cumplite a Holocaustului, au salvat de nazism și de ideologia sa mortală poporul Germaniei. Și este chiar imposibil să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat cu lumea dacă Armata Roșie nu s-ar fi ridicat în apărarea acesteia”, a declarat Putin la Parada Victoriei din Piața Roșie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
75 de ani de la Marea Victorie (87)

Tematic

75 de ani de la Marea Victorie: Cum vor fi comemorați eroii din comuna Budești
Tagurile:
Parada Victoriei, Putin


Știrile Zilei