03:30 09 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.27
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
5510

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că Rusia nu intenționează să se implice în procesul electoral din Belarus.

BUCUREȘTI, 25 iun - Sputnik. Rusia nu va interveni în procesele electorale din alte țări, în special în Belarus, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a declarat că intenționează să se întâlnească cu omologul său rus Vladimir Putin în viitorul apropiat și să discute interferențele externe în alegerile din republică.

"Aici putem răspunde fără echivoc că Federația Rusă nu a intervenit niciodată, nu intervine și nu intenționează să intervină în procesele electorale ale nimănui, în special în procesele electorale ale aliatului nostru Belarus", a spus Peskov, răspunzând unei solicitări de a comenta declarația lui Lukașenko.

„Ieri, desigur, nu a existat nicio ocazie pentru discuții aprofundate. A existat o oportunitate doar pentru scurte remărci și schimb de opinii pe marginea subiectului”, a adăugat el, răspunzând la întrebarea dacă Lukașenko și Putin au putut să discute miercuri subiectul alegerilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Igor Dodon a discutat în format online cu Alexandr Lukașenko
Guvernul din Belarus, demis de Lukașenko - detalii
Tagurile:
Belarus, alegeri, Rusia, Dmitri Peskov


Știrile Zilei