05:22 14 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.27
  • USD17.89
  • RUB0.23
  • RON4.32
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
24320

Șeful statului rus a menționat că, pentru a face față eficient epidemiei, este necesar să fie combinate eforturile și să nu fie învinovățiri reciproce.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că, în situația cu coronavirusul, este necesar să fie luate măsuri de a-l contracara și nu de discutat despre originea sa.

Președintele rus Vladimir Putin
© Sputnik / Михаил Климентьев

"Cred că trebuie să contracarăm ceea ce s-a întâmplat, în loc să chibzuim despre originile sale", a spus Putin într-un interviu pentru Rossiya 1.

Potrivit acestuia, experții pot gândi, presupune, pot să se dea cu părerea, „dar pentru noi este important să înțelegem esența a ceea ce se întâmplă și să construim un sistem de protecție”.

„Dar să spunem că a fost cineva care l-a aruncat intenționat, că cineva a făcut ceva în mod intenționat - nu există niciun motiv pentru asta”, a spus Putin.

El a sugerat că nimic bun nu ar rezulta din asta dacă cineva s-ar ține de această versiune.

Șeful statului rus a menționat că, pentru a face față eficient epidemiei, este necesar să fie combinate eforturile și să nu fie învinovățiri reciproce.

"Trebuie să facem ceea ce ne conduce pe toți să scăpăm de această amenințare. Aici, pe această cale, ne așteaptă succesul. Nu pe calea confruntării", a încheiat Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Putin: Rezultatele votului cu privire la Constituție trebuie să fie absolut veridice
Vladimir Putin a evaluat dezvoltarea economiei Rusiei în ultimii 20 de ani
Tagurile:
COVID-19, origine, Vladimir Putin

Știrile Zilei