07:47 08 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.32
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Rusia
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (824)
15811

Odată cu redeschiderea stațiunilor balneare din Crimeea, autoritățile au venit cu detalii privind condițiile impuse turiștilor din cauza COVID.

CHIȘINĂU, 29 iun - Sputnik. Ministrul Stațiunilor balneare și Turismului din Crimeea, Vadim Volșenko, într-un interviu acordat RIA Novosti, a anunțat care sunt cerințele care vor fi impuse turiștilor în hotelurile, stațiunile și pe plajele peninsulei în acest sezon din cauza pandemiei de coronavirus, informează RIA Novosti.

”Niciun fel de certificae nu sunt necesare pentru a intra în Crimeea. Termometria pe aeroport, termometria selectivă pe podul Crimeii și la stație, rămâne", a declara Volșenko.

”În prezent, nici certificatele privind rezultatul negativ al testului la COVID-19 nu mai este necesar nici pentru cazare la hotel, nici pentru odina într-un sanatoriu”, a amintit demnitarul. Rămâne însă necesitatea testării personalului, dar chiar și în sanatorii regularitatea testării este determinată de medicul șef sanitar din regiune. Ministrul a amintit de cerințele Rospotrebnadzor pentru activitatea plajelor”, a spus el.

"Turiștii trebuie să păstreze o distanta sociala de cel putin 1,5 metri ca cel mai eficient mijloc de prevenire a îmbolnăvirii, inclusiv, la intrarea în zonele sanitare, în cabinele de schimb, în centrele comerciale, dar și respectarea purtării măștilor în locuri publice și spații închise. Adică, la plajă nu este necesar să poarte mască”, a spus Volșenko.

Cele mai recente date despre situația privind COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (824)

Tematic

Reguli pentru turiști pe litoral: Cum vor funcționa terasele și plajele
Tagurile:
Rusia, turiști, COVID-19


Știrile Zilei