02:04 22 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.92
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Rusia
Sa primesc un link scurt
27001

Rusia este gata să trăiască în noi condiții geopolitică, însă nu va fi de acord ca darurile ei generoase, adică ale Rusiei, să fie folosite chiar împotriva țării, a declarat Putin.

BUCUREȘTI, 18 mart – Sputnik. Rusia este gata să trăiască în noi condiții geopolitice, fără a fi de acord ca darurile ei generoase să fie utilizate pentru a-i provoca daune, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

“Vreau să pune că suntem gata să trăim în noi condiții geopolitice. Mai mult, îi tratăm pe vecinii noștri nu doar ca pe niște vecini, apropiați geografic, tratăm popoarele acestor state ca pe un popor frățesc. Suntem gata să le sprijinim pentru a le asigura dezvoltarea, să ne mișcăm înainte împreună, să avansăm, să utilizăm capacitățile noastre competitive. Iar ele sunt suficiente”, a spus Putin într-un discurs rostit la un concert festiv în complexul sportiv “Lujniki”, dedicat aniversării unirii Crimeii cu Rusia.

„Însă niciodată nu vom fi de acord cu un singur lucru – ca cineva să-și permită să utilizeze darurile generoase ale Rusiei pentru a provoca daune Federației Ruse. Sper că voi fi auzit”, a adăugat el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Rusia, Putin

Știrile Zilei